Koszyk

Dodano produkt do koszyka

Olej ze słodkich migdałów 30 ml
Bestseller

Olej ze słodkich migdałów

Olej ze słodkich migdałów to sekret gładkiej i nawilżonej skóry! Bogaty w witaminy i składniki odżywcze, sprawia, że skóra staje się jedwabiście miękka i elastyczna. Jego delikatna formuła łagodzi podrażnienia i wspomaga regenerację skóry, nadając jej zdrowy blask.

Lawendowy Motyl

26.00

Czas dostawy:
Wysyłka 2 dni
Koszty dostawy:
  • Paczkomaty InPost 13.99 zł brutto
  • Kurier InPost 17.99 zł brutto
  • Kurier DPD 22.69 zł brutto
  • Europe DPD 60.65 zł brutto
  • Orlen Paczka 9.99 zł brutto
Dostępność:
Kod producenta:
5108739270
Informacje o produkcie

Oleje roślinne od  Lawendowy Motyl to w 100% produkt polski!

Traktuj swoją skórę z szacunkiem i aplikuj na nią bezpieczne produkty.

 

Produkt może występować w wariancie z dozownikiem z pompką lub zakraplaczem/pipeta.

 

Olej ze słodkich migdałów to produkt otrzymywany z migdałów (Prunus dulcis) poprzez tłoczenie na zimno. Jest to olej o lekkim, delikatnym zapachu i jasnożółtej barwie.

Olej ze słodkich migdałów jest bogaty w składniki odżywcze, takie jak witaminy A i E, kwasy tłuszczowe i antyoksydanty. Ze względu na swoje właściwości, jest stosowany w kosmetyce do pielęgnacji skóry i włosów. Olej ze słodkich migdałów jest lekki i łatwo wchłanialny, co sprawia, że jest dobrym wyborem dla skóry suchej, wrażliwej i delikatnej.

Olej ze słodkich migdałów może pomóc w utrzymaniu skóry nawilżonej i elastycznej, a także pomaga w walce z oznakami starzenia się skóry, takimi jak zmarszczki i utrata jędrności. Olej ten może również pomóc w łagodzeniu stanów zapalnych i podrażnień skóry.

Olej ze słodkich migdałów można stosować bezpośrednio na skórę lub dodawać do kosmetyków, takich jak kremy, balsamy czy olejki do masażu. Może również być stosowany do pielęgnacji włosów, dodając blasku i nawilżając suche końcówki.

Przed użyciem należy sprawdzić, czy nie wywołuje uczulenia lub podrażnienia skóry poprzez wykonanie testu na małym obszarze skóry.

 

Sposób użycia

TWARZ: Kilka kropel delikatnie wmasuj okrężnymi ruchami aż do wchłonięcia. Wklep opuszkami palców wokół oczu. 

CIAŁO: Nałóż kilka  kropel bezpośrednio na skórę, najlepiej po kąpieli, delikatnie wmasuj okrężnymi ruchami.

WŁOSY: Wetrzyj w skórę głowy 2-3 godziny przed myciem oraz kilka kropel oleju rozetrzyj w dłoniach, a następnie wetrzyj w końcówki.

 

 

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

aby wystawić opinię.

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt

Produkty podobne

Olej Jojoba
Bestseller
Cena: 33.00 zł Do koszyka
Olejek z pestek dzikiej róży
Bestseller
Cena: 33.00 zł Do koszyka
Olej z czarnuszki
Bestseller
Cena: 29.00 zł Do koszyka
Glinka biała kaolin
Bestseller
Cena: 25.00 zł Do koszyka
Glinka różowa
Bestseller
Cena: 25.00 zł Do koszyka
Kwas hialuronowy
Bestseller
Cena: 39.00 zł Do koszyka